Over ons

Drukkerij in Antwerpen sinds 1969

Drukkerij Durnam kan terugkijken op heel wat ervaring. We zijn een gevestigde waarde in Antwerpen en wijde omgeving, en dat sedert 1969. Tony Verschueren, huidig zaakvoerder, kwam erbij in 1978. En vandaag runt hij Drukkerij Durnam samen met echtgenote Linda Verachtert, zoon Bart Verschueren, dochter Kathleen Verschueren en een team van drukkers en afwerkers.


Onze troeven: 7 redenen om voor ons te kiezen


1. Wij zijn een hecht familiebedrijf

Wij werken met 4 leden van dezelfde familie samen. En dat familiegevoel delen we graag met onze klanten. Als klant krijg je bij ons altijd een warm onthaal en een persoonlijk contact.


2. Jij komt eerst

Wij luisteren naar wat jij wilt en nodig hebt. Jouw wensen en verwachtingen komen eerst. Samen bekijken we hoe we dat het best kunnen realiseren.


3. Controle en check voor we drukken

Anders dan bij grote online drukkerijen, bekijken wij je drukbestand voor we het drukken. We gaan na of het drukbestand helemaal in orde is en ook de drukproeven checken we op fouten en onvolkomenheden.


4. Onze eigen leveringsdienst

 Wij beschikken over onze eigen leveringsdienst. Dat maakt dat we jouw drukwerk snel bij jouw op je bedrijf of aan huis kunnen afleveren. Dat maakt onze service nog beter!


5. Kwaliteit bovenop

Onze persoonlijke aanpak combineren met hedendaagse ontwerpen en kwalitatief drukwerk. Of het nu gaat om bijzondere traditionele druktechnieken zoals letterpress, blinddruk, spotvernis, .. Of om het gewone offset drukwerk of digitaal drukken… Wij zijn je trouwe partner die gaat voor kwaliteit en een persoonlijke service.


6. Specialist in bijzondere druktechnieken zoals letterpress, kleur op snee, blinddruk  

Drukkerij Durnam is een specialist in bijzondere druktechnieken zoals letterpress, blinddruk, spotvernis, kleur op snee, foliedruk. Ook voor afwerking op maat (kappen, biegen, naaien, garenloos inbinden, lijmen, plastificeren, lamineren, … ) ben je op de goeie plek!


7. Totaalpakket van ontwerp, prepress tot kant-en-klaar drukwerk

Bij ons kan je terecht voor een totale ondersteuning op gebied van ontwerp, prepress en opmaak tot kant-en-klaar drukwerk. Ook als je niet goed weet wat je zoekt of nodig hebt, helpen we je graag met raad en advies!

Wij drukken al je drukwerk.
Snelle service, kwaliteit en perfect afgewerkt!

Bel 03 326 06 80 of mail ons voor meer info!
Vraag hier je gratis offerte aan:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x